Cartadis TC11N

TC11N

TC11N on erinomainen valinta noutolaitteisiin, joilla on paljon käyttäjiä ja maksu tulosteista halutaan etukäteen.

Kopiokortit voidaan ladata ilman lisäveloitusta

Cartadis-järjestelmien erikoisuus on mahdollisuus ladata kortit samalla laitteella, joka valvoo kopiointia. Laite toimii sekä lukijana että lataajana, eikä erillisiä latauslaitteita tarvita. Latauksen voi suorittaa vain kopiokoneen valvonnasta vastaava henkilö. Käyttäjillä ei siis ole mahdollisuutta ladata kortteja. Yhden laitteen kokoonpano soveltuu erityisen hyvin paikkoihin joissa käytetään kertakäyttöisiä pahvikortteja.

Lataus voidaan myös suorittaa erillisellä esimerkiksi kassakoneen viereen sijoitetulla laitteella. Tämä on käytännöllinen vaihtoehto, kun asiakkailla on muovikortit, joille halutaan ladata lisää kopioita häiritsemättä monitoimilaitteen käyttöä.

Latauksien tekeminen on äärimmäisen helppoa selkeän suomenkielisen valikon kautta. Valikkokielenä on myös ruotsi.

Latauksista ei peritä erillisiä kopiomääriin perustuvia provisioita. Ainoa kuluerä on korttiaihion hankinnasta aiheutuva kustannus.

Joustaa tarpeiden mukaan

TC11N voidaan asentaa kaiken merkkisiin kopiokoneisiin. Laite mahdollistaa jopa neljän eri hintaryhmän käytön esim. mustavalkoiset A4 ja A3 sekä värilliset A4 ja A3. Hinta voidaan määritellä joko kokonaislukuina tai desimaalipilkkua käyttäen. Nämä ominaisuudet varmistavat sen, ettei kerran tehty laiteinvestointi mene hukkaan tulevaisuudessa.

Kaksi korttityyppiä

Cartadis TC11N:ssä voidaan käyttää sekä pahvikortteja että muovikortteja. Pahvikortti on kertakäyttöinen ja siihen voidaan ladata 0-500 kopiota. Muovikortteihin voidaan ladata 0-999 999 kopiota ja se kestää 3000 käyttökertaa.

TC11N sopii erityisen hyvin kouluihin, oppilaitoksiin, ammattikorkeakouluihin, yliopistoihin sekä kopiolaitoksiin.