Cartadis TC4N

TC4N

Cartadis TC4N on malliston lippulaiva sisältäen TC11N mallin perusominaisuuksien lisäksi mahdollisuuden käyttäjäkohtaisten tilien, tunnuslukujen ja automaattilatauksen käyttöön.

Tilit - mahdollisuus tarkkaan kopiotöiden seurantaan ja hallintaan

Cartadis TC4N tarjoaa mahdollisuuden korttikohtaisten tilien käyttöön. Otetut kopiot tallentuvat tällöin laitteen muistiin korttikohtaisille tileille. Tilitiedoista voidaan ottaa raportti esim. laskutusta tai budjetointia varten. Tilikohtaisen seurannan lisäksi käyttöön voidaan ottaa osastokohtainen seuranta, jolloin saadaan tieto tietylle osastolle kohdistettujen tilien saldoista. Korttikohtaisia tilejä voi olla jopa 10 000 ja osastoja 99.

Tunnusluku - estä asiaton käyttö

Tilien ja osastojen lisäksi kortille voidaan määritellä korttikohtainen tunnusluku, jolla estetään kätevästi kortin asiaton käyttö. Tunnusluku on erityisen hyödyllinen esimerkiksi tilanteissa, joissa kortille on ladattu vaikkapa 100 000 kopiota!

Automaattilataus = itsepalvelulataus

Automaattilataus-toiminnon avulla tietyille tileille voidaan määritellä kopiomäärä, joka tallentuu kortille automaattisesti käyttäjän asettaessa kortin lukijaan ensimmäisen kerran. Automaattilataus pyyhkii kortin vanha saldon tai lisää vanhaan saldoon valitun määrän. Toiminnon avulla voidaan varmistaa, että tietyillä käyttäjillä on esim. joka kuukausi käytössään tietty määrä kopioita. Automaattilataus helpottaa kopiokoneen valvojan työtä ja parantaa itsepalvelukopioinnin tasoa.

Kopiokortit voidaan ladata ilman lisäveloitusta

Cartadis-järjestelmien erikoisuus on mahdollisuus ladata kortit samalla laitteella, joka valvoo kopiointia. Laite toimii sekä lukijana että lataajana, eikä erillisiä latauslaitteita tarvita. Latauksen voi suorittaa vain kopiokoneen valvonnasta vastaava henkilö. Käyttäjillä ei siis ole mahdollisuutta ladata kortteja. Lataus voidaan myös suorittaa erillisellä esimerkiksi kassakoneen viereen sijoitetulla laitteella. Tämä on käytännöllinen vaihtoehto, kun asiakkailla on muovikortit, joille halutaan ladata lisää kopioita häiritsemättä kopiokoneiden käyttöä. Latauksien tekeminen on äärimmäisen helppoa selkeän suomenkielisen valikon kautta. Valikkokielenä on myös ruotsi. Latauksista ei peritä erillisiä kopiomääriin perustuvia provisioita. Ainoa kuluerä on korttiaihion hankinnasta aiheutuva kustannus.

Joustaa tarpeiden mukaan

TC4N voidaan asentaa kaiken merkkisiin kopiokoneisiin. Laite mahdollistaa jopa neljän eri hintaryhmän käytön esim. mustavalkoiset A4 ja A3 sekä värilliset A4 ja A3. Hinta voidaan määritellä joko kokonaislukuina tai desimaalipilkkua käyttäen. Nämä ominaisuudet varmistavat sen, ettei kerran tehty laiteinvestointi mene hukkaan tulevaisuudessa.

Kaksi korttityyppiä

Cartadis TC4N:ssä voidaan käyttää sekä pahvikortteja että muovikortteja. Pahvikortti on kertakäyttöinen ja siihen voidaan ladata 0-500 kopiota. Muovikortteihin voidaan ladata 0-999 999 kopiota ja se kestää 3000 käyttökertaa. Tili-, osasto-, tunnusluku- ja automaattilataustoimintoja voidaan käyttää vain muovikorteissa.