Cartadis TCP2

TCP2

Cartadis TCP2 perustuu sirukorteilla tapahtuvaan kopionvalvontaan. Laite on perusominaisuuksiltaan TC11N-mallia vastaava, mutta toimii sirukorteilla.

Kopiokortit voidaan ladata ilman lisäveloitusta

Cartadis-järjestelmien erikoisuus on mahdollisuus ladata kortit samalla laitteella, joka valvoo kopiointia. Laite toimii sekä lukijana että lataajana, eikä erillisiä latauslaitteita tarvita. Latauksen voi suorittaa vain kopiokoneen valvonnasta vastaava henkilö. Käyttäjillä ei siis ole mahdollisuutta ladata kortteja.

Lataus voidaan myös suorittaa erillisellä esimerkiksi kassakoneen viereen sijoitetulla laitteella. Tämä on käytännöllinen vaihtoehto, kun asiakkailla on muovikortit, joille halutaan ladata lisää kopioita häiritsemättä kopiokoneiden käyttöä.

Latauksien tekeminen on äärimmäisen helppoa selkeän suomenkielisen valikon kautta. Valikkokielenä on myös ruotsi. Latauksista ei peritä erillisiä kopiomääriin perustuvia provisioita. Ainoa kuluerä on korttiaihion hankinnasta aiheutuva kustannus.

Joustaa tarpeiden mukaan

TCP2 voidaan asentaa kaiken merkkisiin kopiokoneisiin. Laitteessa voidaan käyttää kahta hintaryhmää A4 ja A3. Hinta voidaan määritellä joko kokonaislukuina tai desimaalipilkkua käyttäen.