Tunnusluvut ja salasanat

copicode_alphaCopicode Alpha

- markkinoiden helpoin tapa seurata kopiointia

Copicode Alpha tarjoaa uuden tavan seurata ja valvoa kopiointia. Laite toimii käyttäjätunnuksilla ja haluttaessa myös salasanoilla. Ottaakseen kopioita käyttäjän on siis näppäiltävä Copicode Alphaan esim. oma käyttäjätunnuksensa, jolloin hänelle varattu tili aukeaa ja kopiointi voidaan aloittaa. Otetut kopiot tallentuvat käyttäjäkohtaisille tileille, joista voidaan ottaa esim. laskutusta tai budjetointia varten raportti lisävarusteena saatavalla tulostimella. Jokaiselle tilille voidaan asettaa tilikohtainen maksimiarvo, jonka jälkeen kopioiden ottaminen estyy. Tunnuksien ja salasanojen jakamisesta vastaa kopiokoneen valvonnasta vastaava henkilö.

Käyttäjätunnukset ja salasanat

Valitusta toimintatilasta riippuen käyttäjän on kopioita ottaakseen näppäiltävä laitteeseen joko

  1. Käyttäjätunnus (esim. roni3)
  2. Käyttäjätunnus ja salasana ( esim. roni3, 6kissaa)
  3. Pelkkä salasana ( 9jorkkki)

Käyttäjätunnus ja salasana voivat koostua siis kirjaimista ja numeroista. Tämä laajentaa huomattavasti käytettyjen merkkien määrää ja myös helpottaa tunnuksien ja salasanojen muistamista. Käyttäjätunnuksien pituus on säädettävissä välille 4-16 merkkiä ja salasanojen välille 0-16 merkkiä.

"Lawyer mode"

Copicode Alphan erikoisuutena on toimintatila, jossa käyttäjä voi halutessaan avata itse uuden tilin. Tästä ominauudesta on hyötyä erityisesti, kun kopioita halutaan ottaa eri asiakkaille, joiden määrä muuttuu.

Tilit ja osastot -kaksoisseuranta

Edellä mainittujen käyttäjäkohtaisten tilien lisäksi otettujen kopioiden määrää voidaan seurata osastojen avulla. Osastot koostuvat useammista tileistä ja niille kerätään siis useamman tilin yhteissaldo. Kaksoisseuranta mahdollistaa täten käyttäjäkohtaisen seurannan ohella esim. projektikohtaisen seurannan. Kustannuspaikkoja voi olla maksimissaan 1500. Määrä voidaan nostaa muistinlaajennuksella 6000:een.