Kortit

kortit

Kortinlukijan mallista riippuen käyttäjille luovutetaan joko siru- tai magneettikortteja.

Sirukortit ovat uudelleen ladattavia muovikortteja. Kortteihin voidaan ladata maksimissaan kuusinumeroinen luku (999 999) tai (9999.99), jos käytetään desimaaleja. Kortit toimitetaan joko valmistajan esipainamina tai asiakkaan haluamalla painatuksella 20 kpl laatikoissa.

Magneettikortteja on kahta eri tyyppiä ja niitä voidaan käyttää rinnakkain samassa lukijassa.  

  • Pahvikortti on kertakäyttöinen ja sille voidaan ladata maksimissaan 500 kopiota. Korttia ei voi ladata uudelleen. Kortti toimitetaan tehtaan esipainatuksella 300 kpl laatikoissa.
  • Muovikortti on uudelleen ladattava. Sille voidaan ladata maksimissaan kuusinumeroinen luku (999 999) tai (9999.99), jos käytetään desimaaleja. Muovikortti toimitetaan joko tehtaan esipainatuksella tai asiakkaan haluamalla painatuksella 100kpl laatikoissa.

Kortin personointi

Korttipainatukset

Korttipainatus voidaan tehdä muovikortteihin kortin molemmille puolille. Painatus voi olla joko värillinen tai mustavalkoinen. Normaalin painatuksen lisäksi korttiin voidaan lisätä viivakoodi, valokuva, logo jne. Vapaille magneettiraidoille voidaan lisäksi tallentaa tietoa muita sovelluksia varten. Personoitu korttipainatus erottaa kortit muista ja mahdollistaa kopiointiin, tulostukseen ja ruoka-automaattiin tarkoitetun kortin käytön esimerkiksi henkilökorttina tai jäsenkorttina.

Esimerkkejä sovelluskohteista

  • Yritysten henkilökortit
  • Koulujen opiskelijakortit
  • Opiskelijayhdistysten jäsenkortit
  • Julkishallinnon henkilökortit

Sirukorttien pienin mahdollinen painatusmäärä on 20 kpl ja muovisten magneettikorttien 100 kpl.